. China Emergency Smart Sensor Led Batten Light pabrik lan manufaktur |Teknologi Comled

Emergency Smart Sensor Led Batten Light

Katrangan singkat:

Perlengkapan permukaan sing dipimpin darurat sing cerdas yaiku jalur sing dipimpin hemat energi kanggo lampu umum lan sumber lampu darurat spitfire kinerja dhuwur kanggo ngirit energi nganti 80%.Transmisi dhuwur anti-UV PC diffuser, basis Aluminium kualitas dhuwur.Driver lan baterei nyambung karo tutup mburi, gampang kanggo njaga lan ngganti.Versi Spitfire lan paramèter apa bakal ditampilake ing Tampilan lan kontrol dening remot controller(opsi).Duwe persetujuan Paten.


Detail Produk

Tag produk

Perlengkapan Permukaan LED Darurat

Aplikasi

Digunakake akeh ing dalan lemah, sumur tangga, koridor, utamane parkir, ruangan listrik lan ruang paling ngisor liyane.

Fitur

◆ Ngadopsi basis aluminium kelas dhuwur, tutup susu (pc) lan transmisi cahya tingkat 90%.
◆ Soket nyambung cepet sing dirancang kanggo POWER IN.
◆ Kasedhiya modul multi-fungsi, gampang kanggo aplikasi beda.
◆ 5.8G HF gelombang mikro Sensor fungsi dimming (pilihan) lan tampilan.
◆ Remote controller (pilihan).
◆ Paramèter kerja bisa ditampilake ing tampilan sing dipimpin dening pengontrol remot (pilihan).
◆ Panginstalan sing dipasang ing lumahing.
◆ fungsi mriksa dhewe.
◆ Garansi: 5 taun.

Pasar Ekspor Utama

Amerika Australia Eropa

Kaluwihan Kompetitif

1.Available: Samples, OEM/ODM, Customized Requirement (merek/fungsi).
Teknologi 2.COMLED minangka panyedhiya produk lan solusi lampu darurat sing dipimpin profesional, khusus ing desain, ngasilake lan adol peralatan darurat sing dipimpin kanggo sepuluh taun.
3. Kapasitas Produksi: 30, 000 pcs saben wulan, area pabrik: 2,000 m2.
4.Strictly kualitas kontrol lan tuwa dites kanggo 72 jam ing saben produk sadurunge pangiriman.
5. Paling barang kita desain paten.

Parameter Data

Model

Tegangan input

Watt

Sensorsiyaga

Darurat

Setelan tampilan & Remote

ZL-MBLP20-2FT-DES

AC110V utawa 230V

18w

100%/ 20%/OFF

> 3 jam@3W

ZL-MBLP36-4FT-DES

AC110V utawa 230V

36w

100%/ 20%/OFF

> 3 jam@3W

ZL-MBLP44-5FT-DES

AC110V utawa 230V

44w

100%/ 20%/OFF

> 3 jam@3W

Cathetan: √ -Isinefungsi iki;x -Nofungsi iki

ukuran ukuran:

p6

Spesifikasi

INFORMASI LUMINAIRE

Model

2FT

4FT

5 FT

daya

18W

36W

44W

Instalasi

Dilereni soko tugas, lumahing dipasang

Rating pangayoman

IP65, IK10

omah

Pangkalan AL

Optik

Diffuser Susu (Polycarbonate)

Jinis Sambungan

Wiring (cepet)

Suhu operasi

-20 ℃ - 40 ℃

Garansi

5 taun

Sensor(Pilihan)

Sensor Gerak- Versi 3 Langkah (100% -20%)

Darurat(Pilihan)

3 Jam+@3W - Baterei Lithium

FOTOMETRIK

Efikasi Luminous

130-140lm/w

LEDKripik

SMD2835

CCT

3000K / 4000K / 5000K / 6000K

CRI

> 83

Sudut Beam

120 derajat

LISTRIK

Daya Input

AC200-240V, 50-60HZ

Faktor Daya

0.92

Kelip-kelip

Ora Flicker

Urip Migunani@Ta25°(L70)

50.000 jam

ukuran

620 * 85 * 70 mm

1220*85*70mm

1520 * 85 * 70 mm

Packing & Pengiriman & Pembayaran

Lead Time: 14-40 dina (ing macem-macem jumlah).

Rega Term: EXW utawa FOB Shenzhen.

Istilah Pembayaran: Advance T / T utawa Sight L / C.

Packing: 12 unit/karton

 

4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED